12,5 jaar CO3 Consultancy: gratis workshops!


CO3_DSC4127_C

Dit najaar 12,5 jaar geleden openden wij de deuren van ons adviesbureau CO3 Consultancy. Daarom trakteren we jou op een gratis workshop waarbij je de keuze hebt uit onderstaande mogelijkheden. Het aanbod is voor twee dus je kan samen met een collega naar de gekozen workshop, elk naar een andere workshop of alleen naar beide gaan.

De workshops behandelen de twee belangrijkste handvaten die nodig zijn voor complexe verandering: ten eerste het vermogen om samen te werken en ten tweede om al doende, tijdens het veranderproces, te reflecteren en leren.

Wij delen graag met jullie de ervaringen in projecten, theorie, kennis en inzichten die 12,5 jaar CO3 heeft opgeleverd.

 

1. Workshop Samenwerken, de kunst is het DOEN

Samenwerken is cruciaal om doelen effectief te bereiken en het werk te professionaliseren. De methodiek waarmee je kennismaakt in deze workshop helpt jou om samenwerken te doen. Om betrokkenen te verbinden en tot samenwerking te activeren. De methodiek sluit aan op de hedendaagse complexe werkomgeving, waarin je voor kennis ontwikkelen en leren anderen nodig hebt – binnen én buiten de organisatie. In deze inspirerende workshop krijg je de kans om kennis te maken met een praktisch toepasbare manier om samenwerking in de praktijk van veranderingen te bevorderen. De workshop geven we samen met VERDERcoach Hilde van Poeijer.

 

2. Workshop Veranderen, REFLECTIE is de kern

Hoewel verandering een onderdeel uitmaakt van ons (samen-)leven, leiden veel van de geplande veranderingen in organisaties niet tot daadwerkelijke gedragsverandering. Ontwikkelgericht veranderen wordt meer en meer gezien als de meest effectieve vorm om te transformeren. Door onze methode van reflectief veranderen neemt het vermogen om vraagstukken op te lossen en doelen te realiseren toe. De kern hierin bestaat uit ons beeld  over veranderacties en reflectiekenmerken zoals ervaren, overdenken en proberen. In onze workshop maak je kennis met de manier waarop jij de stappen van het veranderproces kunt verbinden aan reflectie. Jouw casus krijgt alle aandacht. De workshop geven we samen met Wouter van der Loon van Ithaca InterActie.

 

Meld je aan!

Wij plannen de workshop in de periode november tot en met februari op verschillende data en locaties in. Hierbij maken we een mooie indeling qua deelnemers en toegespitst op specifieke vraagstukken. De workshop duurt 1 dagdeel (een (na)middag). Belangstelling? Vul onderstaand formulier in of bel ons!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoon

  Maak je keuze
  Ik kies voor workshop 1Ik kies voor workshop 2Ik kies voor beide workshopsIk weet het nog niet, bel mij voor toelichting

  Om spam tegen te gaan vragen wij je de volgende letters over te nemen
  captcha